מבוא
פינגר פוד הוא סוג של מזון שקל לאכול עם האצבעות.
אוכל אצבע יכול להיות מוגש כמתאבנים או חטיפים. הם מוגשים לעתים קרובות במסיבות, חגיגות ומפגשים חברתיים אחרים.
פינגר פוד הוא דרך מצוינת לקרב אנשים ולגרום להם להרגיש רצויים. זוהי גם דרך מצוינת להאכיל את האורחים שלך מבלי לדאוג לניקיון.
מתכוני אוכל אצבעות הם לרוב קלים להכנה וניתן להכין אותם בכמויות גדולות למסיבות גדולות יותר. הם גם מאוד צדדיים, כלומר אתה יכול להכין אותם בדרכים רבות ושונות בהתאם לאירוע. מזונות אצבע הם לעתים קרובות קלילים, אבל הם עדיין יכולים להיות ממלאים מספיק לארוחה.
מדוע פינגר פוד כל כך פופולרי להגשה?
פינגר פוד הוא בחירה פופולרית למסיבות, אירועים ומפגשים ארגוניים. אוכל מסוג זה מוגש במנות קטנות וניתן לאכול אותו ללא שימוש בכלים. זה קל לאכילה ואין בו שום בלגן או נשפך.
יש אנשים שעשויים לטעון שאוכל אצבע הוא לא בריא מכיוון שהוא בדרך כלל מטוגן או מבושל בשמן. אבל זה לא תמיד המקרה, חלק ממאכלי האצבעות הם בריאים כמו שיפודי פירות.
ישנן סיבות רבות מדוע פינגר פוד הפך לפופולרי כל כך במהלך השנים:
אוכל אצבעות הוא סוג של מזון שניתן לאכול עם האצבעות. הוא מוגש לעתים קרובות במסיבות קוקטייל, קבלות פנים ומפגשים אחרים שבהם מוגשים מתאבנים. מזונות אצבעות הם לרוב קטנים יותר מהיד של אדם ועשויים להיאסף בביס אחד או שניים.
הפופולריות של אוכל אצבע גדלה עם השנים ממספר סיבות. ראשית, זה בגלל שאוכל אצבע קל לאכול ללא כלים והם גם מקלים על אנשים להתרועע אחד עם השני בזמן האוכל. שנית, זה בגלל שאנשים הפכו למודעים יותר לבריאות לגבי מה שהם אוכלים ואוכל אצבע נוטים להיות נמוך יותר בקלוריות מאשר סוגי מזון אחרים. לבסוף, אנשים אוהבים להגיש אוכל אצבע מכיוון שהם דורשים פחות זמן הכנה מאשר סוגי אוכל אחרים כמו כריכים או סלטים הדורשים יותר מרכיבים כמו עלי חסה או פרוסות עגבנייה.
מתכון שני
המתכון הזה מיועד לפינגר פוד המושלם למסיבות ואירועים. זה מתאבן נהדר לחלוק עם החברים והמשפחה שלך.
יש לו שילוב מעניין של מרכיבים שמבליטים אותו ממאכלי אצבע אחרים. אחד המרכיבים העיקריים הוא פטריות, שלעיתים קרובות מתעלמים מהן במתכונים אך בעלות טעם ומרקם נהדרים.
פינגר פוד הוא דרך מצוינת לבדר אנשים ולעסוק בהם. זוהי גם דרך קלה לקבל כמה חטיפים בריאים לאורחים מבלי שהם ירגישו שמונעים מהם שום דבר.
מתכון לחמניות סנדוויץ':
רכיבים: 1 כוס חלב, 2 ביצים, 1 כף. חמאה, 1/2 כפית. מלח, 3 כוסות קמח ו-1/2 כפית. אבקת אפייה
הוראות שימוש: מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עד שלא נשארים גושים בבלילה. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור ואז משטחים אותו עם הידיים או עם מערוך עד שהם ברוחב של כ-5 ס"מ על גובה של 3 ס"מ. מניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה או מחצלת סיליקון ואופים בחום של 350 מעלות פרנהייט כ-15 דקות או עד שהחלק העליון מתחיל להזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים לפני ההגשה
מתכון למטבל חטיפים:
מתכון שלישי
זהו מתכון שלישי לפינגר פוד.
זהו מתכון קל לביצוע ודורש פחות מ-10 דקות הכנה.
רכיבים:
– ביצה 1
– 2 כפות רוטב עגבניות
– 3 כפות פירורי לחם
– 1 כף שמן
– מלח ופלפל לפי הטעם
אוכל אצבעות הוא דרך מצוינת לגרום לאנשים לדבר וליהנות. זו גם דרך מצוינת לשמור על דברים קלים ובריאים.
מתכון אגרול זה הוא אחד ממאכלי האצבע האהובים עליי. זה קל להכנה, זה בריא, וזה טעים. אני מקווה שתהנו מהמתכון הזה כמוני!
תגובות אחרונות